fbpx

Kvalitet, service og prisvenlige

– Vi har værdierne i orden

Pool Service Danmark er en af de førende indenfor af professionel pool-vedligeholdelse, -reparation, teknikrum og opførelse af pools i hele Danmark. Vores team af erfarne teknikere har en dyb viden og forståelse af alt, der vedrører pools, og vi tilbyder en række tjenester, der dækker alle dine pool-behov.

Uanset om din pool er indendørs eller udendørs, en stor eller en lille pool, har vi den viden og erfaring, der skal til for at sikre, at din pool altid er i topform. Vores tjenester omfatter rengøring, vedligeholdelse, reparation, teknik, og udskiftning af pooludstyr, opførelse af pools samt rådgivning om, hvordan du bedst holder din pool sund og sikker at bruge.

Vi værdsætter vores kunders tilfredshed højt og stræber altid efter at levere den bedste service og kvalitet. Derfor har vi også en række garantier og serviceaftaler, der sikrer, at du altid har den hjælp og støtte, du har brug for.

Hvis du ønsker kvalitet og god service, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at holde din pool sund, sikker og klar til brug hele sæsonen.

Kvalitet
Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Derfor garanterer vi altid langtidsholdbare gennemtænkte løsninger, når vi arbejder med din pool.

Service
Vi lever af lange relationer, og de skabes kun med glade tilbagevendende kunder. Derfor har vi altid for øje, at levere service af højeste standard, til alle besøg vi kommer på.

Pris
Vi arbejder på at holde alle vores omkostninger nede, således vi altid kan levere den bedste og mest konkurrencedygtige pris, på alle vores ydelser til din pool.

Indhent gratis tilbud

Kontakt os i dag, og få et gratis uforpligtende tilbud på reparation, service, installation mm. af din pool.

Pool reperation

”Vi har været meget glade for samarbejdet med Pool Service Danmark. De har vist stor fleksibilitet i forhold til vores drift situation og været meget hurtige og serviceminded til at få det hele til at fungere.”

Jacob Grønlykke, Falsled Kro

Vi støtter
Thin Blue Line Danmark

Vi støtter
Thin Blue Line Danmark

Vi i Pool Service Danmark støtter Thin Blue Line Danmark økonomisk i forbindelse med et dykkerprojekt.
Thin Blue Line er en frivillig forening for tilskadekomne politifolk og deres pårørende.

Ring nu - +45 42 90 64 09