fbpx

Service af swimmingpools

Vinterklargøring

Renovering af pools

Reparation af pools

Reparation af poolpumper

Sommerklargøring

Vi er specialister i hele pool entrepriser

Vi er specialister i alt omkring pools. Både rådgivning, opsætning, monteringer, reparationer og meget mere. 

Vi er beliggende i København, og laver alt vores udkørsel herfra.

DIN POOLPARTNER

Service af pool

Vi er din trofaste og stabile partner, når det kommer til servicering af pools. Ingen opgaver er for store eller små, og vi kommer naturligvis altid ud og giver en pris, inden arbejdet påbegyndes. 

Med vores store erfaring på området, kan du altid være helt tryg, når du overlader din swimmingpool til os. På et servicetjek gennemgår vi typisk hele dit poolsystem fra A-Z, således du kan være helt sikker på, at alt virker og spiller.

Overlad trygt din pool til os. 

Reparation af pools

Med vores store erfaring i Pool og Pool systemer, kan du altid være helt tryg, når du overlader pool-reparationerne til os. Inden vi går påbegynder en reparationer , uagtet om det er en pumpe eller andet, undersøger vi altid først, hvilken løsning der bedst kan betale sig for dig som kunde. Skal vi reparere den eksisterende komponent, eller skal den udskiftes med en helt ny? 

Det er nemlig ikke altid det kan betale sig, at reparere eksisterende dele, muligvis er en ny komponent en billigere og bedre løsning. 

Udover at udbedre den defekte del, undersøger vi også hvad der har forårsaget den oprindelige skade, således du slipper for at skulle have besøg af os igen foreløbigt. 

Reparation af poolpumper

Med vores store erfaring i pumper og pool systemer, kan du altid være helt tryg, når du overlader din pumpe reparation til os. Inden vi går påbegynder en reparationer , undersøger vi altid først, hvilken løsning der bedst kan betale sig for dig som kunde. Skal vi reparere den eksisterende pumpe, eller skal den udskiftes med en helt ny? 

Det er nemlig ikke altid det kan betale sig, at reparere eksisterende pumpe, muligvis er en ny pumpe en billigere og bedre løsning. 

Udover at udbedre den pumpe, undersøger vi også hvad der har forårsaget den oprindelige skade, således du slipper for at skulle have besøg af os igen foreløbigt. 

Sommerklargøring af swimmingpools

Med vores lange erfaring med swimmingpools, er en sommerklargøring oftest en formsag for os. Ved en klargøring gennemtjekker vi alle systemer og komponenter, således du trygt kan anvende din pool en varm sommerdag. 

Vi tjekker de forskellige værdier i badevandet, tjekker pumpesystemerne samt alle andre nødvendige komponenter. 

Vinterklargøring af swimmingpools

Med vores lange erfaring med swimmingpools, er en vinterklargøring oftest en formsag for os. Ved en klargøring gennemtjekker vi alle systemer og komponenter, tømmer nødvendige slanger, tanke og beholdere, således din swimmingpool kan nedlukkes for vinteren.

Vi tjekker de pumpesystemerne samt alle andre nødvendige komponenter.

Indhent tilbud

Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.
Du er ligeledes også velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktoplysninger;

+45 42 90 64 09
service@poolservicedanmark.dk

  Vi støtter
  Thin Blue Line Danmark

  Vi støtter
  Thin Blue Line Danmark

  Vi i Pool Service Danmark støtter Thin Blue Line Danmark økonomisk i forbindelse med et dykkerprojekt.
  Thin Blue Line er en frivillig forening for tilskadekomne politifolk og deres pårørende.

  Call Now ButtonRing nu - +45 42 90 64 09