fbpx

© Denne tekst og billede(r) er copyright-beskyttet af Pool Service Danmark ApS

Der kan være flere årsager til, at vandet i din pool bliver grønt. Den mest almindelige årsag er algevækst. Alge er små, grønne organismer, der kan vokse i poolvandet, hvis betingelserne er gunstige for dem. Dette kan ske, hvis vandet ikke er blevet renset og rengjort regelmæssigt, eller hvis pH-niveauet i vandet er for højt eller for lavt.

En anden mulig årsag til grønt vand i poolen kan være for høje koncentrationer af klor eller andre kemikalier i vandet. Disse kemikalier kan forårsage oxidation af metaller, som fører til udslip af jern- og manganioner, der kan få vandet til at se grønt ud.

Hvis du opdager, at vandet i din pool er blevet grønt, er det vigtigt at handle hurtigt for at løse problemet. Dette kan omfatte at rense og rengøre poolen grundigt, justere pH-niveauet i vandet, og tilføje de rigtige mængder af kemikalier for at bekæmpe algevæksten og holde vandet rent. Hvis problemet vedvarer, anbefales det at søge råd fra en professionel pooltekniker for at finde den underliggende årsag og løse problemet.

Du er altid velkommen til at kontakte Pool Service Danmark hvis du har spørgsmål.

HER KAN DU LÆSE OM HVORDAN DU REGULERE VÆRDIERNE I DIT POOLVAND

Kategori

Call Now ButtonRing nu - +45 42 90 64 09